Fysik

Effektiv spænding help!

21. september 2012 af JenzzeN (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan fortælle mig hvordan man finder den effektive eller den maksimale spænding ud fra de her resultater:

Vekselstrømspænding
37.4 S = 7.328 V     
7.1 S = -7.372 V

Vekselstrømsmåling
0 S = 23.1 C
300 S = 27.2 C

Jævnstrømsmåling
0 S = 23.9 C
300 S = 27.3 C


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2012 af peter lind

Der er ingen grund til at oprette en tråd identisk med den tidligere


Skriv et svar til: Effektiv spænding help!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.