Matematik

Matematik Reducering (2 opg.)

22. september 2012 af Anne1241 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har problemer med nogen reducerings opgaver:

a+ b2- a(a+b) 

(a + b)2 - 2ab - a2

 

Desperat brug for hjælp!

Tak på forhånd!!   


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. september 2012 af Henrik0902 (Slettet)

a^2+ b^2- a(a+b) = 

a^2+b^2- a^2 + ab =

b^2 - ab

 

(a + b)^2 - 2ab - a^2 = 

a^2+2ab+b^2-2ab-a^2 =

b^2


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. september 2012 af mathon

 

 

                             a+ b2 - (a2+ab)  .............


Svar #3
22. september 2012 af Anne1241 (Slettet)

Oh tusinde tak venner <3


Skriv et svar til: Matematik Reducering (2 opg.)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.