Matematik

Vektorer ortogonale

23. september 2012 af studerende82 (Slettet) - Niveau: B-niveau

To vektorer givet ved a=(2 over t) og b=(-3 over 4)

bestem t, så vektorene a og b er ortogonale.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

To vektorer a og b er ortogonale hvis ab = 0 . Indsæt vektorernes korodinatsæt og løs ligningen

ab = 0

som en ligning i t.


Skriv et svar til: Vektorer ortogonale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.