Matematik

trigonometri

27. september 2012 af mohammedshahwani (Slettet) - Niveau: B-niveau

Det oplyses, at cos65° = 0,4226 og sin70° = 0,9397. Tegn en enhedscirkel og bestem uden hjælpemidler cos115°, cos(-65)° sin110° og sin(-70°).


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. september 2012 af mathon

 

                   cos(115º) = cos(180º-65º) = -cos(65º) = -0,4226


                   cos(-65º) = cos(65º) = 0,4226


                   sin(110º) = sin(180º-70º) = sin(70º) = 0,9397


                   sin(-70º) = -sin(70º) = -0,9397


 .....................

"værktøj"   
                sin(180º-V) = sin(V)

                cos(180º-V) = -cos(V)

                cos(-V) = cos(V)

                sin(-V) = -sin(V)

              


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.