Almen studieforberedelse (AT)

Ingen perspektivering?

27. september 2012 af MariedLarson (Slettet)

Hej Alle.

Jeg skal i forb. med min AT7 perspektivere som altid. Problemet er at jeg ikke synes at kunne finde noget at perspektivere til.

Denne opgave omhandler jordskælvet på Haiti i 2010, og Jørgen Leths bog Et hus er mere end en ting, hvori han beskriver situationen set fra hans vinkel.

Metode:

Dansk: I det humanistiske fag dansk har jeg brugt den biografiske analysemetode, hvor jeg har haft fokus på, hvordan forfatteren har oplevet jordskælvet. Derudover har jeg brugt den strukturalistiske analysemetode er brugt til at arbejde med sætningsstruktur. Teorien bag den biografiske analysemetode er den, at værker afspejler forfatteren selv. Teorien bag den strukturalistiske analysemetode er at værket består af strukturer skabt af sammenhængen mellem tekst, sprog, samfund og psyke.                                                                                                                                                         

Naturgeografi: I det naturvidenskabelige fag er min metode forskernes brug af den hypotetiske deduktive metode, da jeg ikke selv har kunnet lave målinger, observationer mm. af jordskælvet på Haiti.

Studierapport  er vedhæftet

Håber i kan se noget..


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2012 af DrNielsen

Man kan altid perspektivere metoder, og fortæller hvad fagene har bidraget med, og hvad andre fag ville have kunne gjort :-)


Skriv et svar til: Ingen perspektivering?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.