Matematik

Beregning af argument

29. september 2012 af 215 (Slettet)

Jeg er igang med at beregne argumentet til et komplekst tal

 

-1+i1

Hvor jeg har sagt at 

arg( arctan(-1/1) *p*pi) = 

 

Men ved ikke hvad P skal være..


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2012 af SuneChr

Vinklen fra x-aksens positive halvakse, mod uret, til OP = (- 1 ; 1)

/4


Svar #2
29. september 2012 af 215 (Slettet)

jeg forstår ikke.. hvad sætter du ind som p ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2012 af mathon

                 arg = tan-1(1/(-1)) + π) = 3π/4

               


Skriv et svar til: Beregning af argument

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.