Matematik

Procent

29. september 2012 af martin21434 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej!

Hvordan er regner man et tal om til procent? 

Altså hvad er 106 i procent? 

 

Knus!


Svar #1
29. september 2012 af martin21434 (Slettet)

hallo


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2012 af mickeyersoed (Slettet)

I hvilken sammenhæng?

 

Man plejer at sige 1 = 100%

Altså f.eks. 0,1 = 10%

 

I dit tilfælde vil det altså være 106000%, hvilket lyder lidt i overkanten, men man ved aldrig.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man kan gange et tal med 1 = 100% , så

106 = 106·100% = 10600%


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.