Kemi

Hjælp ligevægt

29. september 2012 af Lillozz (Slettet)

H_2 (g)+I_2 (g)?2HI(g)

Der oplyses, at ?G^° (500 K)=-20,2 kJ/mol 
3) Beregn ligevægtskonstanten ved 500 K.

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. september 2012 af mathon

 

                       ΔG = -R•T•ln(k)

                       k = e-ΔG / (R•T)


Svar #2
29. september 2012 af Lillozz (Slettet)

Kan du også hjælpe mig med https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1244519


Skriv et svar til: Hjælp ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.