Matematik

Bestem den spidse vinkel mellem n og n

30. september 2012 af Ibbermann (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er gået i står med min aflevering og har virkelig brug for hjælp!

Opgaven lyder:

I et koordinatsystem er linjerne m og n givet ved: m: x+3y=3 n: x=-2+4t og y=3+2t

Bestem den spidse vinkel mellem m og n og bestem derefter skærinhspunktet mellem linjerne.

Håber virkelig at I gider hjælpe mig! :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2012 af peter lind

Det er de samme som vinklen mellem normalvektorene


Skriv et svar til: Bestem den spidse vinkel mellem n og n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.