Matematik
Udregn integralet??
14. september 2005 af
DadoDK (Slettet)
Hej...
Hvad betyder det når der står udregn integralet, der nævnes intet med areal. Står kun udregn integralet og så en funktion.
Sx*e^(x^2) dx øvre grænse=1, nedre = 0
:D hjælp
Hvad betyder det når der står udregn integralet, der nævnes intet med areal. Står kun udregn integralet og så en funktion.
Sx*e^(x^2) dx øvre grænse=1, nedre = 0
:D hjælp
Svar #1
14. september 2005 af LanioX (Slettet)
Du skal bare finde en stamfunktion og sætte grænserne ind...
Svar #2
14. september 2005 af IBM (Slettet)
Det betyder bare, at du skal udregne det bestemte integrale fra 1 til 0, altså F(1)-F(0), hvilket også er arealet under funktionen i det givne interval. Brug substitution til at bestemme stamfunktionen.
Svar #3
14. september 2005 af DadoDK (Slettet)
OK TAK, det var også det jeg ville, men der stod intet om areal så var i tvivl om jeg måtte trække dem fra hinanden.. :D
TAK
TAK
Skriv et svar til: Udregn integralet??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
