Matematik

Hjælp til lommeregner - TI89 Trigonometri

30. september 2012 af Apaas (Slettet)

Prøver at regne denne formel ud. Men jeg kan ikke få den til at give et ordentlig svar.

A= 38 Gr

b=42

c=59

 

a2 = b2 + c -2bc * cos(A)

 

 

Jeg skriver på lommeregneren: 592+422 - 2 * 59*42*cos(38)

Den giver mig bare svaret: 5245-4956 * cos(38)

 

Hvad gør jeg galt? går ud fra der mangler en parantes eller to, men hvor.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2012 af Andreww (Slettet)

Tryk på lime (den grønne) og derefter enter.


Svar #2
30. september 2012 af Apaas (Slettet)

Så giver svaret 1339,62 hvilket næppe er længden på a :( hva gør jeg galt....


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2012 af Andreww (Slettet)

Ja så er det jo lige med at huske på at du har fundet kvadratet på siden. Så, - tag kvadratroden af 1339,62


Skriv et svar til: Hjælp til lommeregner - TI89 Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.