Matematik

Ligning med en ubekendt

30. september 2012 af Amku (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Jeg kan ikke finde ud af denne
40= 0'075 x d (i anden)
Hvordan stiller jeg ligningen op? Mvh Anne

Ps kan heller ikke finde ud af at sætte et lille 2 tal (i anden) ind i exell
Er der nogen der kan hjælpe mig ?

Svar #1
30. september 2012 af Amku (Slettet)

Der var en fejl
Den ser sådan ud
40=0,075xd2

Svar #2
30. september 2012 af Amku (Slettet)

Der var en fejl
Den ser sådan ud
40=0,075xd2

Svar #3
30. september 2012 af Amku (Slettet)

Desværre skriver ipaden at der opstår fejl! Beklager

Brugbart svar (1)

Svar #4
30. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Du angiver, at du skriver fra en iPad? Det er tilsyneladende så derfor, at html-koderne for æ ø og å bliver leveret "råt" i stedet for at bliver "oversat". Prøv at logge ind fra en PC i stedet.


Skriv et svar til: Ligning med en ubekendt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.