Matematik

Matematik, nogen som kan hjælpe?

02. oktober 2012 af matamatika (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg var syg i perioden hvor vi lærte om dette?

håber der er nogle der kan hjælpe.. jeg har vedhæftet den ene opgave..

Vedhæftet fil: Matematik.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2012 af peter lind

brug regression på de data


Svar #2
02. oktober 2012 af matamatika (Slettet)

ja, men hvad skal jeg finde, en eksponentiel vækst?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2012 af peter lind

Ja.


Svar #4
02. oktober 2012 af matamatika (Slettet)

ok, jeg fik følgende y=4385,09*0,9771x

hvad skal jeg nu?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2012 af peter lind

løser ligningen f(x) = g(x) Brug et CAS værktøj til det.


Svar #6
02. oktober 2012 af matamatika (Slettet)

har ingen ide om hvad jeg skal nu?

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. oktober 2012 af peter lind

løs ligningen 4385,09*0,9771x = -40,5x+3460     x∈[20;60]


Skriv et svar til: Matematik, nogen som kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.