Matematik

Bestem t

07. oktober 2012 af studerende82 (Slettet) - Niveau: C-niveau

to vektore givet ved 

vektor a = (1 over 3) og vektor b = (1-t over 4)

 

A) bestem t så vektor a er parallel med vektor b

B) bestem t så vektor a og b er ortogonale


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

A) det(a,b) = 0

B)        ab = 0


Svar #2
07. oktober 2012 af studerende82 (Slettet)


b) a•b = 1*(1-t) + 3*4 = 0
1-t+ 12 = -t+13


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

A) bestem t så vektor a er parallel med vektor b

Isoler t.


Svar #4
07. oktober 2012 af studerende82 (Slettet)

a•b = 1*(1-t) + 3*4 = 1-t+ 12 = 0

t isoleres

-t=1+12 =13


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

Korrekt


Svar #6
07. oktober 2012 af studerende82 (Slettet)

A) Det (a,b) = |1 over 3   1-t over 4 |

=1*4 - (3*(1-t)) = 4-3-t =0

vi isolere t

-t=4-3=1


Skriv et svar til: Bestem t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.