Matematik

Løs ligningen

08. oktober 2012 af Lovel (Slettet)

I: -1=(y+5)/y

J: 1=1/5·1/4·6/(-5)·3/2·1/(-9x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2012 af SuneChr

- 1 / 1 = (y + 5) / y

Gang over kors

(- 1)·y = 1·(y + 5)

 

J  kan også, efter multiplikationen af brøkerne, ganges over kors.


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.