Matematik

Grafens skæringspunkt

09. oktober 2012 af Sussepigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion er givet ved f(x)=ln(x)

Bestem grafens skæringspunkt med x-aksen. 

Den skal udregnes i hånden, og der går jeg fortabt. Nogle der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2012 af Snick (Slettet)

Hint 1: I grafens skæringspunkt med x-aksen er f(x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2012 af Snick (Slettet)

Hint 2:

                                                                                    eln(x)= x


Skriv et svar til: Grafens skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.