Matematik

Bestem kordinatsættet ud fra tangenthældningen

09. oktober 2012 af Alexander231

Funktionen: f^' (x)=-x^(-2)+2•x

 

Find kordinatsættet til punktet hvor tangenthældningen er = -3. Hvordan gøres dette? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2012 af peter lind

Løs ligningen f'(x) = -3


Skriv et svar til: Bestem kordinatsættet ud fra tangenthældningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.