Matematik

reducere

09. oktober 2012 af Kaan* (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der nogen som kan hjælpe mig med at reducere..

x1,5*x3=

(x4)2=

og skrive mellemregning altså hvordan man har regnet opgaven..


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2012 af YesMe (Slettet)

Benyt potens regneregler. Prøv tag din bog frem og læs om det. Vend tilbage, hvis du er gået i stå. Vis gerne, hvad du fandt frem til det, så kan vi hjælpe dig med det.

(Ikke sig "ØHHHH??? Havde jeg fundet ud af det her, havde jeg ikke spurgt jer om det!!.". Ja, vi ved det godt. Men, du skal også lære at styre din temperament.)


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. oktober 2012 af SuneChr

Det er regnereglerne, der skal benyttes

x1,5·x3 = x(1,5 + 3)

(x4)2 = x(4·2)

Reducér nu færdigt.


Skriv et svar til: reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.