Kemi

aktuelle koncentrationer

10. oktober 2012 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej SP,

 

Er der nogen der kan forklare mig hvordan jeg løser disse opgaver?


Svar #1
10. oktober 2012 af cecilied34 (Slettet)

0,15 M FeCl3       : [FeCl3] = 0 M,   [Fe3+] = 0,15 M,   [Cl-] = 0,45 M

 

er dette desuden rigtigt regnet ud? og kan nogen forklare mig, hvordan ionerne spaltes, hvordan ved jeg, at det lige præcis skal stå Fe"3+" og Cl"¨-"?


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. oktober 2012 af Kulka1 (Slettet)

Lad være med at poste flere indlæg om det samme... 


Svar #3
10. oktober 2012 af cecilied34 (Slettet)

Jeg vedhæftede et forkert billede, og kunne ikke finde ud af at uploade et nyt i samme tråd. beklager jeg


Skriv et svar til: aktuelle koncentrationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.