Matematik

hjælp til Reduktion

12. oktober 2012 af julie1998 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg skal have lidt hjælp til reduktion... Hvad er svarende og hvorndn kommer man til dem?

 

(2a + 5) - (3a + 4) =

15x - 4 • (2y - 1) + 7y =

(3a + b) + (a + 3b) =

(2a - 3) • (2a + 4) =

8x + 8 - 8x - 5x² = 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hæv parenteserne og gang ind i parenteserne og reducer.


Svar #2
12. oktober 2012 af julie1998 (Slettet)

hvordan gør man det???????

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du må have lært om at hæve plusparenteser og minusparenteser?

En plusparentes kan hæves uden videre.

En minusparentes kan hæves ved at ændre fortegn for hvert led inde i parentesen.

Du har allerede fået hjælp til reducering i flere tråde, som https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1250292


Skriv et svar til: hjælp til Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.