Kemi

lennard jones potentiale

14. oktober 2012 af teamwork (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg sidder med en opgave der lyder:

antag to gasmolekyler, hvis gensidig påvirkning kan beskrives ved lennard jones potentialet. ligevægtsafstanden mellem de to gasmolekyler er r_08=4.00 Å

beregn den afstand r<r_0 (Å), hvor Φ(r)=0 .

Jeg er ikke helt med på hvordan formlen Φ(r)=Φ_0*[(r_0/r)^12-2*(r_0/r)^6] anvendes.

jeg er med på at vi har r_0=4 Å og Φ(r)=0.

men hvordan finder jeg  Φ_0 og for den sags skyld r som jeg bliver spurgt om.

hvis nogen kunne forklare det, vil det være en stor hjælp.


Skriv et svar til: lennard jones potentiale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.