Matematik

Effekt af p(A) og p(T)

14. oktober 2012 af Lescort - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, 

Jeg har vha. maple reduceret min total matrice til at være: 

1X1+0X2+0X3=2/5

0X2+1X2+0x3=0

0X1+0X2+1X3=1/5

0X2+0X2+0x3=0                 (Det er lidt svæt at skrive det her som T)

 

spørgesmålet gå ud på om hvad indflydes har p(A) og p(T)??

Jeg er lidt forvirret. Når jeg ser på løsningen ser jeg at der er ikke fuld rang, og at p(A)= 3 mens p(T)= 2!! har jeg ret? 

hvad har det så af betydning??

tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad forstår du ved p(A) og p(T) ?


Svar #2
15. oktober 2012 af Lescort

Jeg forstå at p(A) er rang af kofficient matricen, mens p(T) er rang for total matricen. rang er antal 1 tals der leder hver række??


Svar #3
15. oktober 2012 af Lescort

Nå ok, kan det så passe at p(T)=p(A) ? så der er kun en løsning til systemmet?

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

I dette eksempel er p(A) = p(T) = 3 .


Svar #5
15. oktober 2012 af Lescort

mange tak


Skriv et svar til: Effekt af p(A) og p(T)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.