Dansk

Dansk Essay om Sociale medier(Hurtigt)

18. oktober 2012 af christianpallesen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej.

Jeg har fået et essay for om Sociale medier. Essay er ikke min stærke side. Og når jeg søger efter hjælp finder jeg kun svar på hvordan man laver et essay om en bog. Nogle der kan komme med ideer til opgaven og om hvordan jeg sætter den op. 

HJLÆP mig..

-Christian Pallesen


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. oktober 2012 af seniorgirl (Slettet)

Som udgangspunkt indeholder et essay følgende:

Indledning
Hoveddel
Konklusion/Afslutning

 

Hvad lyder opgaven på?


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. oktober 2012 af seniorgirl (Slettet)

Du kan eventuelt starte med at fortælle om, hvad medierne er, hvorefter du kan skrive din egen mening om sociale medier og argumentere for disse meninger.


Svar #3
18. oktober 2012 af christianpallesen (Slettet)

Jeg har ikke fået nogen opgave men har bare fået afvide at jeg skal skrive et essay om sociale medier


Brugbart svar (2)

Svar #4
19. oktober 2012 af seniorgirl (Slettet)

Jamen så vil jeg foreslå dig at gå i gang med ovenstående :) medmindre du selv har fået flere idéer.


Svar #5
19. oktober 2012 af christianpallesen (Slettet)

Hvad syntes du om min indledning? 

Har valgt at skrive om internet mobning..

Indledning.
Nu om dage er Sociale medier blevet en del af vores hverdag. Firmaer reklamerer for sig selv over Sociale medier. Familie medlemmer holder kontakten over fx. Facebook, Twitter, Arto, osv.  Eller til at lave en støtte gruppe om en forsvundet person eller en død person. Men desværre bliver Sociale medier ikke kun brugt til noget godt. Det er kommet på mode at mobbe online.

 

:) 


Brugbart svar (1)

Svar #6
19. oktober 2012 af seniorgirl (Slettet)

Personligt synes jeg, at det er en god indledning. Klø du bare på ;)


Svar #7
19. oktober 2012 af christianpallesen (Slettet)

Sådan her kom den til at se ud.. Skal dog have rettet små fejl i den.

Indledning.
Nu om dage er Sociale medier blevet en del af vores hverdag. Firmaer reklamerer for sig selv over Sociale medier. Familie medlemmer holder kontakten over fx. Facebook, Twitter, Arto, osv.  Eller til at lave en støtte gruppe om en forsvundet eller en død person. Men desværre bliver Sociale medier ikke kun brugt til noget godt. Nogle ældre mænd opretter en falsk profil for at komme i kontakt med unge piger. Og det er også kommet på mode at mobbe online.

Hoveddel.
Social medie er medier, der understøtter dialog, fællesskab og samarbejde. Sociale medier bruger internetbaserede og mobile teknologier til at gøre kommunikation til interaktiv dialog. Sociale medier er fx Facebook, Twitter, Wikipedia, Arto, osv. Tusindvis af mennesker kan bruge disse medier samtidigt, og det særlige er at: 1) Alle kan bidrage med indhold, og kommentere hinandens indhold. 2) Skabe indhold. 3) Vurdere indhold.
 
Online mobning, er noget der er kommet på mode her de sidste par år. Hadebeskeder, er som regel meget hårde i sproget end hvis man stod ansigt til ansigt. Man står ikke over for dem fysisk og derfor er det nemmere, at sige/skrive meget grovere ting end man ville have sagt hvis man stod over for dem fysisk. Derudover kan man også skrive anonymt til folk og behøver derfor heller ikke tænke på konsekvenserne af deres handling.


Hårde ord som 'luder', 'homo' og 'svans' er lige pludselig blevet normal tale. Jeg tror det skyldes programmer som, Paradise Hotel og Robinson ekspeditionen som før i tiden var "voksen programmer" hvor det går ud på at de medvirkende skal bagtale, håne, mobbe og latterliggøre hinanden indtil at den svageste bryder sammen eller kommer til at stå alene og bliver smidt ud. De programmer er nu blevet en del af teenagers hverdag, og de medvirkende er nu blevet rolle modeller for nutidens unge. Og det er derfor tror jeg at, hårde ord er blevet en del af mange unges hverdag.
Nu om dage er der flere og flere ældre mennesker der opretter en falsk profil på fx. Facebook, Twitter Eller Arto. De ligger et falsk profil billede ind, så de kan komme i kontakt med unge piger. De lader som om de er unge teenagere, ligesom dem de skriver med. Og nogle vælger også, at forslå at de skal mødes, så de får en mulighed for at få lidt "friskt kød". Efter at Sociale medier som Facebook, Twitter Eller Arto er blevet oprettet er der i stigende grad flere ældre mennesker der prøver at komme i kontakt med især teenage piger. Jeg syntes det er utroligt at ældre mennesker ikke kan holde sig fra teenagere.


Brugbart svar (2)

Svar #8
20. oktober 2012 af seniorgirl (Slettet)

Godt - god start. Dog vil jeg sige, at din stil er for kort til et dansk essay. Som udgangspunkt skal en dansk stil fylde mellem 3-4 sider, og jeg tror ikke, at det der er meget mere end 1½ side.

Du skal også passe på med, at du ikke gentager dig selv for meget. Du bruger ordene "Sociale medier" rigtig mange gange. Prøv om du kan variere dit sprog.

Ellers synes jeg, at indholdet er godt, og du er godt på vej :)


Skriv et svar til: Dansk Essay om Sociale medier(Hurtigt)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.