Matematik

gange med komma

21. oktober 2012 af frederikriber (Slettet) - Niveau: 8. klasse

nogen der ved hvodan man gange 1,2 med 2,25


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2012 af exatb

Du kan gange 12 med 225 og sætte kommaet foran resultatets trediesidste tal


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Flyt kommaerne, så du får hele tal at gange med, og flyt så kommaet tilbage igen

1,2 · 2,25 = (12/10) · (225/100) = 12·225 / (10·100) = 2700 / 1000 = 2,7

Man kan også bruge brøkregning:

1,2 ·2,25 = (6/5) · (9/4) = (6·9) / (5·4) = 54 / 20 = 27 / 10 = 2,7

 


Svar #3
21. oktober 2012 af frederikriber (Slettet)

tak for hjælpen

 


Skriv et svar til: gange med komma

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.