Matematik

geometri!?

22. oktober 2012 af nunu21 (Slettet) - Niveau: C-niveau

håber der er nogen der kan hjælpe mig med disse to opgaver? (:

Opgave 3 Et kirketårn kaster en skygge på 18,6 m samtidig med, at en 1,79 m høj person kaster en skygge på 1,20 m.

a) Beregn kirketårnets højde


Opgave 4 Trekanterne ABC og AB1C1 er ensvinklede.
Det oplyses, at længderne AB  = 10,5,
BC  =  7,5 og AB1 =  4,2

a) Beregn længden B1C1

 

Vedhæftet fil: trekanten.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2012 af SuneChr

4)      4,2 / 10,5  =  |B1C1| / 7,5

Samme princip i 3)


Skriv et svar til: geometri!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.