Matematik

at løse følgende ligninger

25. oktober 2012 af emil0811 (Slettet)

Hej er der nogen som kan løse dem her?

A)D (Q)= 3Q+1
B)D (Q)= Q*2 -4
C)D (Q)=2Q*2 -5Q
D)D (Q)=Q-3 /Q*2-5Q+6


2)Find Nha

A)Nha (5Q-3)
Q -->1

B)Nha (3Q-1)
Q-->2

C)Nha (Q*2+Q+1)
Q-->-2


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at forklare, hvad du mener med D(Q) og med Nha .


Skriv et svar til: at løse følgende ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.