Matematik

vektorer

25. oktober 2012 af SøreKap159874 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

En vektor v er bestem ved koordinaterne: v = (x; y)

Jeg har en opgave hvor jeg kender længden af vektorern, |v| = 40.

Nu er spørgsmålet, hvordan kan jeg bestemme koordinaterne?

Kan man overhovedet gøre det? Hvis ja, hvilken formel skal man bruge?

 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2012 af AaB1885BK (Slettet)

Der må stå noget mere i den opgave, en vektor har jo en retning, så længden fortæller dig jo ikke noget om hvor den ligger, og derfor kan du ikke finde koordinaterne bare ud fra længden :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

Vektoren A = [x, y]

har længden

 |A| = √ ( x2 + y2 )

 


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.