Matematik
Opgave 230 i Gyldendals Gymnasiematematik arbejdsbog B2
Hej! Nogle der kan hjælpe mig med denne opgave?
- Beregn ved hjælp af stamfunktioner følgende bestemte integraler:
d) -1~-3 (e5t)dx = 1/5 e5t
Jeg vil gerne finde Arealet ved at gøre brug af denne formel: A= f(b)-f(a)
Hvad skal jeg sætte ind på f(b) og f(a)?
Svar #2
28. oktober 2012 af MonaHansen (Slettet)
Tak! Men, hvor får du -15 og -5 fra? Og vil det så sige, at: -1~-3 (e5t)dx = 1/5 · -15∫-5 ex dx ? Hvad skal der stå på f(b) og f(a)s plads?
Svar #3
28. oktober 2012 af MonaHansen (Slettet)
Ahh. Der skal stå -5 og 15, men hvor har du dem fra?
Skriv et svar til: Opgave 230 i Gyldendals Gymnasiematematik arbejdsbog B2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
