Matematik

Omskriv decimaltallene til procenttal Hjælp

28. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
0,35 =__________

0,63 =_________

1,40 =_________

0,005 =________

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2012 af Maksilkemi (Slettet)

35%

63%

140%

0.5%


Svar #2
28. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Hvad med 0,8 og 2,3 0,04 ????

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2012 af Maksilkemi (Slettet)

80%

230%

4%


Svar #4
28. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Takker. Hvad med. Omskriv fra broktal til procenttal. 1/4 =_____. 5/4 =______. 1/3 =_______ 4/10 =_____... Vis hvordan du gør?

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2012 af mathon

                                                35% = 35/100       = 0,35

                                                63% = 63/100       = 0,63

                                                140% = 140/100   = 1,40

                                                0.5% = 0,5/100     = 0,005


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. oktober 2012 af mathon

                                                1/4 = 25/100                   = 25%

                                                 5/4 = 5·(1/4) = 5·25%   = 125%

                                                 1/3 = (331/3)/100           = 331/3%

                                                 4/10 = 40/100                = 40%
                                                


Svar #7
28. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Tak men kan du vise hvordan du får 25/100

Brugbart svar (0)

Svar #8
28. oktober 2012 af mathon

                                                1/4 = 25·1/25·4 = 25/100


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

1/4 =1/4*100 % = 100/4 % = 25%

4/10 = 100*4/10 % = 400/10 % =40 %


Skriv et svar til: Omskriv decimaltallene til procenttal Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.