Matematik

Nogen der kan hjælpe med matematik?..

29. oktober 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nogen der kan hjælpe med matematik??....

 

Sender til jeres indbakke.. D:

 

takker.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Formuler dit spørgsmål her i stedet for det pjat med indbakken hele tiden.


Svar #2
29. oktober 2012 af jihudsif (Slettet)

Ja, ok.. Det har noget med Lineær funktioner at gøre... Hvordan skal man sætte en y og x akse op?.... 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man plejer at tegne x-aksen vandret pegende mod højre, og y-aksen lodret pegende opad.


Svar #4
29. oktober 2012 af jihudsif (Slettet)

Det ved jeg godt.... hehe...

Det er mere hvordan jeg kan sætte den op? Har et par forskrifter som jeg ikke rigtigt tror er rigtige.. hvordan kan jeg vise dem?..


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det simpleste er at beregne koordinaterne for to punkter på linien og så tegne de punkter ind i koordinatsystemet.


Svar #6
29. oktober 2012 af jihudsif (Slettet)

Ja, men sådan et punkt som:

-2x+2 (hvordan skal det sættes ind)?

 

Hilsen

Eli..


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

y = - 2x+2

x=2                        vælger en x værdi

y=-2*2+2 =-2         sætter værdien ind i stedet for x og beregner y

y=-2

indsæt punktet (2,-2) i koordinatsystemet

vælg endnu en x værdi og beregn y indsæt punktet

tegn en ret linie gennem de to punkter


Skriv et svar til: Nogen der kan hjælpe med matematik?..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.