Fysik

Fysik aflevering, inertimoment mm.

31. oktober 2012 af Henrik0102 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej studieportalen :-)
 

Er i gang med en aflevering, og er stødt på en opgave, som jeg ikke kan løse. (opgaven er vedhæftet)

- nogle som kan hjælpe mig videre med afleveringen? 

 

 

 

 

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2012 af Lurch (Slettet)

Hvor går du i stå? skriv evt. hvad du ahr lavet/tænkt indtil videre


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. oktober 2012 af hesch (Slettet)

Generelt beregnes inertimomentet ( J )  ved:

J = ∫ r2 dm     r = radius, m = masse

Så  Jtotal =  Jaksel + 6 * Jstang + Jring

Ved integration skal du substituere:  dm =  m(r) dr   og du kan så integrere over R1 til R2 i stedet for over M.

 


Skriv et svar til: Fysik aflevering, inertimoment mm.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.