Matematik

Udregning af svømmebassin?

31. oktober 2012 af JoakimDD (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej!

Sidder med opgaven: Et svømmebassin, der er 30 m langt, 12 m bredt og 3 m dybt fyldes, så vandet står 40 cm fra kanten.
Hvor mange liter vand skal der bruges?

Er på rimelig bar bund

På forhånd, tak 


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2012 af PeterValberg

V = længde · bredde · (vand)dybde = 30 · 12 · (3-0,4) = ???? m3

1 m3 = 1000 liter

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
31. oktober 2012 af JoakimDD (Slettet)

Når folk forklarer det, føler man sig så dum - tusind tak!


Skriv et svar til: Udregning af svømmebassin?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.