Matematik
Addereing af længden af to vektorer
02. november 2012 af
Macman123 (Slettet)
Hej!
Hvordan kan man bestemme længden af "vektor e" + længden af "vektor f" når længden af "vektor e"= 39,2 og længden af "vektor f=16,3 når de danner en vinkel på 138 grader?
Hvordan kan man bestemme længden af "vektor e" + længden af "vektor f" når længden af "vektor e"= 39,2 og længden af "vektor f=16,3 når de danner en vinkel på 138 grader?
Skriv et svar til: Addereing af længden af to vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
