Matematik

Hjælp til excel

04. november 2012 af Jrasbr82 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har netop lavet et skema med i excel.

Det er et skema med lån og renter, men i sidste kolonne hvor min lån skal være =0 eller måske =- får jeg dette resultat i rubrikken "6,82E-12= skal jeg pille ved indstillingerne eller noget?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2012 af HenrikKrog (Slettet)

Det svarer til =0,00000000000682

Det er bare måden Excel vælger at skrive det

- Du kan vælge at cellen skal vise tal i stedet


Svar #2
04. november 2012 af Jrasbr82 (Slettet)

ok tak. men kan man ikke ændre det til noget mere letlæseligt?


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. november 2012 af HenrikKrog (Slettet)

Jo som jeg skriver kan du sætte cellen til at vise tal-værdier


Skriv et svar til: Hjælp til excel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.