Matematik

Bestem de reelle tal k

05. november 2012 af Juionk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har problemer med følgende matematik opgave:

*Bestem de reelle tal k, for hvilke ligningen f(x) = k ingen løsninger har.

Baggrundsviden:
f(x) = 1/4x + 1 + 1/x


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2012 af peter lind

Det er det samme som at løse ligningen x*f(x) =k*x . Dette er en andengradsligning, som ikke har nogle løsninger for diskriminanten = 0


Skriv et svar til: Bestem de reelle tal k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.