Matematik

bestem t

05. november 2012 af MajaHHHH (Slettet)

givet to vektorer ; a= (t - 2), 5 og b = 3 , -3 
bestem værdien af t .. et tal..

jeg har fået det til -15? er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvilken betingelse skal der være opfyldt?


Svar #2
05. november 2012 af MajaHHHH (Slettet)

de skal være ortogonale.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så skal man løse ligningen

ab = 0 ,

dvs

[t-2 , 5] • [3 , -3] = 0

Din løsning er ikke korrekt. Ligningen reduceres jo til

t-2 -5 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2012 af nielsenHTX

#2 så gælder der at

ab= 0 altså

(t-2)*3+5*(-3)=0 find t


Svar #5
05. november 2012 af MajaHHHH (Slettet)

okay tak :)


Skriv et svar til: bestem t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.