Matematik

Bestem y-tilvæksten, hvis x-tilvæksten er..

07. november 2012 af relle16 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har en matematikaflevering til næste uge, og har mødt en opgave jeg ikke lige kan se mig frem til en løsning på.

 

Givet den lineære sammenhæng y = 2,5x + 7

bestem y-tilvæksten, hvis x-tilvæksten er 1.

bestem y-tilvæksten, hvis x-tilvæksten er 2.

Håber nogle vil tage sig tid til at forklare, hvordan man løser opgaverne :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2012 af PeterValberg

Koefficienten a i den lineære sammenhæng y = ax + b angiver y-tilvæksten, hvis x-tilvæksten er 1

derfor er y-tilvæksten 2,5 når x-tilvæksten er 1

og y-tilvæksten 2·2,5 = 5 når x-tilvæksten er 2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem y-tilvæksten, hvis x-tilvæksten er..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.