Matematik

Reducere hjælp!!!

07. november 2012 af LKJ123 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg sidder med en gammel afgangsprøve, som vi har fået udlevet, til at lave sammen i klassen. Jeg har aldrig været stærk til at Reducere..

Og har derfor brug for hjælp til følgende opgaver

1. 4x-4 + 3x-4 

Har fået den til 7x-8 passer det?

De to næste er  svære, og aner virklig ikka hvordan man gør

2 (2x-4y)  gange  3+4y

3 (x+3) - (x-3)

 

På forhånd tak


Svar #1
07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

Hjælpe!!!


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2012 af hbhans (Slettet)

1)     Du har ret.

2)     (2x-4y)*(3+4y) = 2*3x - 4*3y +(2x)(4y) -(4y)(4y) =6x -12y +8xy - 16y2  Man ganger to parenteser med hinanden ved at gange hvert led i den ene med hvert led i den anden.

3)     (x+3) - (x-3) = x+3 - x+3 = 6 Man ophæver en minusparentes ved at skifte fortegn for alle led i parentesen.


Svar #3
07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

Mange tak, men er du sikker på at nr 2s svar er 8.klasse niveau?


Svar #4
07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

Hjælp??


Skriv et svar til: Reducere hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.