Matematik

y=ax+b/b=ax +y hjælp!

07. november 2012 af elmi (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg sidder fast i en matematik opgave, 

jeg er lidt forvirret om b kan blive 0 

 

b = y, a* x

 

 

y=ax+b

 

y = -6 

x = 3 

a = -2 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. november 2012 af Sonja22 (Slettet)

Vil du uddybe dit spørgsmål lidt mere? =)


Brugbart svar (2)

Svar #2
07. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ja, der er intet i vejen for, at konstanten b kan være 0. Det betyder, at den rette linie går gennem (0,0) .


Svar #3
07. november 2012 af elmi (Slettet)

sonja, tror andersen gav mig det svar jeg havde brug for! :-)) men tak for din tid


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2012 af Sonja22 (Slettet)

Det var så lidt :D


Skriv et svar til: y=ax+b/b=ax +y hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.