Matematik

ligning

08. november 2012 af ebae (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogen der ved hvad der menes med

(x+5)/(x+15) = (x-7)/(x-5)

 

hvordan regner jeg ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Gang over med nævnerne, så har du:

(x+5)(x-5) = (x-7)(x+15)

x^2+25 = x^2-7x+15x-7*15  <=>   25 = -7x+15x-105

Så er det en normal ligning


Svar #2
08. november 2012 af ebae (Slettet)

mange tak ! :D


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.