Matematik

kvadratisk programmering

11. november 2012 af qtiii (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg skal omskrive to funktioner, som begge er fortæller hvad omsætning er for pr. produkt.

Omsætning for HOKUS;
p(x)=-0,1x+80

Omsætning for POKUS;
q(y)=-0,2y+120

til;

h(x,y)=-0,1x^2+80x-0,2y^2+120y

 

HVORDAN FANDEN GØRE MAN DET????


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det gør man sikkert ved at læse bogen mere omhyggeligt uden at bande hele tiden:

h(x,y) = p(x)·x + q(y)·y


Skriv et svar til: kvadratisk programmering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.