Matematik

Beregn vinklen ACB - hjælp!

13. november 2012 af Mumi95 (Slettet)

a: Beregn vinklen ACB:

- A: 37 grader

- C: 65 grader

 

b: Beregn siden ICDI og IACI

- D: 6.2

 

Jeg skal bruge pythagoras, men hvilke, er det ikke tangens?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2012 af peter lind

a) Hvis det er en manglende vinkel i en trekant så brug at summen af vinklerne i en trekant er 180 grader

b) Kan vi ikke få hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

a. Vinkel ACB er det samme som vinkel C, ud fra de sparsomme oplysninger.

b. Giv alle oplysninger i opgaven. Hvor er den retvinklede trekant? Hvilken vinkel er ret?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2012 af 123434 (Slettet)

a: Beregn vinklen ACB:

- A: 37 grader

- C: 65 grader


Er det bare mig, eller kunne man ikke sige B=180-37-65=180-102=98

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Jo, det kan man godt, men vinkel ACB er normalt ikke det samme som vinkel B. Dog skal du lige foretage udregningen korrekt til sidst.


Skriv et svar til: Beregn vinklen ACB - hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.