Matematik

hjælp! hvordan finder man det?

13. november 2012 af Merly (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg er har brug for hjælp til min aflevering. Jeg har vedhæftet opgaven. 

Del er opgaven:

-Siden c er 5,6 cm

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2012 af Source (Slettet)

 a) Benyt at i en retvinklet trekant gælder, at c2 = a2 + b2

 b) Arealet af en retvinklet trekant er T = (1/2)·a·b

 c) T = (1/2)·c·hc

 d) Find en af vinklerne enten vha. sinus, cosinus eller tangens. Den sidste vinkel findes som den totale vinkelsum i trekanten minus de to kendte vinkler (husk det er en retvinklet trekant).

·

 


Svar #2
13. november 2012 af Merly (Slettet)

ved opgave c- hvordan for jeg hc til at stå alene?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2012 af Source (Slettet)

#2  

    T = (1/2)·c·hc

    2·T = c·hc

    hc = (2·T) / c


Skriv et svar til: hjælp! hvordan finder man det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.