Matematik

Isolering af udtryk

14. november 2012 af canoncanon (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg skal isolere følgende udtryk:

 

x=½cos(2/3sin((3/4)*x))+1

find x.

der kan dog tilføjes:

x1=1/2cos(x2)+1

x2=2/3sin(x3)

x3=3/4x1


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2012 af lfdahl (Slettet)

Jeg forstår ikke helt din problemformulering. Du kan ikke bestemme x eksplicit., fordi den altid bliver skjult i en sammensat funktion. Tænkes der på en grafisk løsning - eller en iterativ/numerisk?


Skriv et svar til: Isolering af udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.