Matematik

Find de to vinkler

17. november 2012 af LogR (Slettet) - Niveau: A-niveau
Jeg sidder og er i fuld sving med en aflevering i matematik, men jeg har problemer med denne opgave.

Om en vinkel v vides at Sin(v)=0,6. Find de to vinkler (2 decimaler) i intervallet [0;180] der passer i ligningen .

På forhånd mange tak :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2012 af SuneChr

v = sin-1(0,6)    eller   180o - v = sin-1(0,6)


Svar #2
17. november 2012 af LogR (Slettet)

Super mange gange taaaaaaak

Skriv et svar til: Find de to vinkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.