Matematik

f(X)

17. november 2012 af ayahj (Slettet)

Heej

Håber der er nogle der kan hjælpe mig med denne opgave :=

En funktion f er givet ved :f(x)=1/x+√x
Grafen for f, førsteaksen og linjerne med ligningerne x = 1 og x = 4 afgrænser et område M, der har et areal. Når området M drejes 360o om førsteaksen, fremkommer et omdrejningslegeme.
Bestem rumfanget af dette omdrejningslegeme.

PÅ FORHÅND TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2012 af Kulka1 (Slettet)

Du skal blot bestemme:

V(M)=π*∫14(f(x))2dx


Svar #2
17. november 2012 af ayahj (Slettet)

passer det:

3,1416(∫14f(x)2dx)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2012 af OisterOi (Slettet)

A = π * ∫14(1/x+√x)2dx 

A = 19.0159 cm3


Skriv et svar til: f(X)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.