Matematik

Differentiering

18. november 2012 af 1QAtion

Hvordan differentierer man f(x)=5*t0,5   ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

    mener du f(x) = 5 • x0.5 ?


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

       generelt

             f(x) = k • xn , hvor n,k ∈ R

             f '(x) = k • n • xn-1


Svar #3
18. november 2012 af 1QAtion

Ok tak for det :)


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.