Matematik

logaritmisk funktion

18. november 2012 af solsorten1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan beregnes konstanterne a & b for en logaritmisk funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvordan definerer du en logaritmisk funktion? Hvad er der ellers givet om funktionen?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2012 af SuneChr

# 0         Er det det, du mener?

                                             y  =  b·ax          ⇔          log y  =  log b  + x·loga

              b = 10^(log y  - x·log a)                                a = 10^((log y  - log b) / x)


Skriv et svar til: logaritmisk funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.