Matematik

Reducer

21. november 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

Jeg har aldrig ku' det med at reducer. Lige meget om det er med bogstavene, brøker, eller hvad det nu er.

Kan nogen af jer hjælpe mig med at vise hvordan man gør? :-)

 

Fx. 4 - (2 - 2x) + 7x =


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2012 af YesMe (Slettet)

4 - (2 - 2x) + 7x =

4 - 2 + 2x + 7x = ..... reducer færdig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

 fordi

    - (a-b) = -a - (-b) = -a +b


Svar #3
21. november 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

Yesme:

= 2 + 8x ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2012 af YesMe (Slettet)

2 + 9x.


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.