Matematik

Ligning

22. november 2012 af isa223 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Please hjælp mig med en ligning !!!


4x+6=3x+6


Please hjælp !!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Træk (3x+6) fra på hver side.


Svar #2
22. november 2012 af isa223 (Slettet)

Unskyld jeg forstår det ikke :-(
Kan du ikke lige forklare det jeg er rigtig dårlig til ligninger....

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2012 af mathon

 

                      4x + 6  =  3x + 6                        træk 3x fra på begge sider

                      x + 6  =  6                                  træk 6 fra på begge sider

                      x = 0

 


Svar #4
22. november 2012 af isa223 (Slettet)

Okay mange tak ;-)

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.